Home => Laatste nieuws => Seizoen 2021 MTM => MTM Kawasaki lanceert 2021 teampresentatie video

MTM Kawasaki lanceert 2021 teampresentatie video

Het is raceweek voor MTM Kawasaki! Komend weekend (21 t/m 23 mei) start het World Supersport 300 seizoen op Motorland Aragon. Jeffrey Buis, Koen Meuffels, Yuta Okaya en Adrián Huertas kunnen niet wachten om te beginnen. Om het seizoen goed af te trappen lanceren we vandaag de teampresentatie video, die in deze nieuwsbrief te bekijken is.

MTM Kawasaki heeft een zeer sterke line-up voor het seizoen 2021, want het team heeft maar liefst vier rijders in huis die kunnen strijden voor een toppositie in het World Supersport 300 kampioenschap. Regerend wereldkampioen Jeffrey Buis gaat op jacht naar prolongatie van zijn titel. Jeffrey heeft goede herinneringen aan Motorland Aragon, want vorig jaar wist hij wist daar drie van de vier races te winnen. Koen Meuffels eindigde het seizoen 2020 zeer sterk met een overwinning in Estoril en wil deze lijn graag doortrekken in 2021. Nieuwkomer Adrián Huertas liet tijdens de tests zien erg snel te zijn met een tweede tijd tijdens de officiële WorldSSP300 test in Barcelona. Yuta Okaya haakte later in de voorbereiding aan vanuit Japan. Yuta was vorig jaar erg snel en als hij nog constanter weet te worden, is hij ook kandidaat voor een toppositie in het wereldkampioenschap.

Na goede tests in Spanje en Italië is het MTM Kawasaki team klaar om aan het seizoen te beginnen. Dit jaar staan er iedere ronde weer twee races op het programma. Op Motorland Aragon gaat de race van zaterdag om 12:45 uur van start en de wedstrijd op zondag begint om 15:15 uur.

Jeffrey Buis: “De voorbereiding was goed. We hebben veel getest en de snelheid zit er zeker in. Ik kijk er erg naar uit om te starten in Aragon, aangezien het vorig jaar daar zo goed ging. Het gaat zeker niet makkelijk worden, maar we gaan er dit jaar voor om opnieuw wereldkampioen te worden.”

Koen Meuffels: “We hebben veel getest op circuits waar we dit jaar gaan racen. Ik denk dat we er goed voor staan, maar tijdens de eerste race zie je pas echt hoe de verhoudingen zijn. We eindigden vorig jaar sterk. Mijn doel is om dat dit jaar vanaf het begin te doen, zodat ik kan strijden voor een hoge positie in het kampioenschap.”

Yuta Okaya: “Ik ben wat later naar Europa gekomen, nadat ik veel in Japan heb getraind. Tijdens de test in Misano hebben we veel stappen gemaakt. De races in Aragon gingen vorig jaar niet goed, maar ik ga er alles aan doen om daar nu wel goede resultaten te behalen, zodat we het seizoen goed kunnen beginnen.”

Adrián Huertas: “Het was één van mijn beste voorseizoenen uit mijn carrière. De samenwerking met het team is geweldig. Ik wil genieten en blijven verbeteren, dan gaan de resultaten komen. Gezien mijn snelheid tijdens de tests, denk ik dat we er klaar voor zijn om met de top mee te doen.”

Maar de rijders en teammanager Ludo Van Der Veken vertellen graag meer over hun plannen en ambities voor het nieuwe seizoen. In deze video de officiële teampresentatie van het 2021 MTM Kawasaki team. Bekijk de video via de volgende link: https://www.youtube.com/watch?v=7TBxKKxQOW0
 

Check Also

Buis wint in Catalunya en Huertas vergroot leidende positie in het WK

Jeffrey Buis wist na een sterk optreden de eerste World Supersport 300 race in Catalunya …