MTM KAWASAKI MET TJ ALBERTO, HUERTAS BEGINT AAN HERSTEL

Het MTM Kawasaki Team zal de Indonesische ronde rijden met de Filippijnse rijder TJ Alberto, ter vervanging van de geblesseerde Adrián Huertas die aan zijn herstel begint na zijn terugkeer naar Spanje.
Na de blessure van Adrián Huertas in Phillip Island besloot het MTM Kawasaki Team samen met de rijder en al zijn partners een vervangende rijder te zoeken voor de Indonesische ronde, om de ontwikkeling van de motor voort te zetten en de Kawasaki Ninja ZX6R op het circuit te verbeteren.MTM Kawasaki is blij om de Filipijnse rijder TJ Alberto te verwelkomen, die Huertas vervangt voor de Indonesische ronde en voor het eerst in zijn carrière deelneemt aan de Supersport-categorie, nadat hij eerder het WorldSBK-kampioenschap in de STK 1000-categorie had meegemaakt.Met Alberto gaat het MTM Kawasaki Team verder met de ontwikkeling van de motor en krijgt het belangrijke informatie over de motor die essentieel is voor de volgende rondes. Van zijn kant zal Alberto een leerzame ervaring opdoen in een andere categorie, altijd met het doel om zijn potentieel te laten zien.Terug in Spanje begon Huertas zijn herstelproces al met verdere onderzoeken en therapieën in Madrid, met het duidelijke doel om zo snel mogelijk fit te zijn en vanaf de eerste Europese ronde terug te keren bij het MTM Kawasaki Team. Dat is het doel waar Huertas en het team voor staan en de jonge Spanjaard geeft zijn 100% om dit doel te bereiken.

TJ Alberto: “Allereerst wil ik Adrián een spoedig herstel toewensen, het spijt me van zijn crash en ik hoop dat hij zo snel mogelijk weer fit is. Van mijn kant kijk ik uit naar deze kans om bij MTM in Mandalika te komen. Het was vrij kort dag voor mij en eerlijk gezegd heb ik niet de beste voorbereiding voor dit evenement, maar ik kijk ernaar uit om mijn best te doen! Eerlijk gezegd weet ik niet wat ik kan verwachten omdat ik geen ervaring heb met dit circuit en met deze motor, maar ik kijk ernaar uit om te leren van een geweldig team en de beste rijders ter wereld. Voor mij is het een eer om bij dit prestigieuze team te komen. Ik heb grote schoenen te vullen, maar ik kijk uit naar de uitdaging.”

Check Also

ADRIÁN HUERTAS KOMT TERUG IN STIJL TERWIJL SUPERSPORT 300 ZIJN SEIZOEN BEGINT IN ASSEN

Het eerste Europese raceweekend zit erop voor het MTM Kawasaki Team, want Supersport-coureur Adrián Huertas …