Home => Laatste nieuws => - Seizoen 2020 MTM => Rijders 2020, seizoensupdate en meer!

Rijders 2020, seizoensupdate en meer!

Ondanks dat er nog niet geracet kan worden is het MTM Kawasaki MotoPort team druk bezig met de voorbereidingen op een raceseizoen. In deze vernieuwde nieuwsbrief presenteren we onze rijders voor het seizoen 2020, geven we een update over het seizoen 2020 en vertellen we meer over onze nieuwe social media kanalen.

Met trots presenteren we onze rijders
Het MTM Kawasaki MotoPort team komt met ondersteuning van Kawasaki Europe met vier rijders uit in het World Supersport 300 kampioenschap. Scott Deroue is geen onbekende binnen het team. De Nederlander eindigde in 2017 en 2018 als derde in de titelstrijd. Vorig jaar werd de 24-jarige Deroue met MTM Kawasaki MotoPort vice-wereldkampioen. Koen Meuffels stroomde gedurende het seizoen 2019 in bij het team. De 25-jarige Meuffels eindigde het seizoen erg sterk met een tweede plaats achter teamgenoot Deroue in Qatar. Jeffrey Buis liet vorig jaar een goede indruk achter tijdens zijn debuutseizoen in het WK en MTM Kawasaki MotoPort is dan ook blij dat de 18-jarige coureur ook dit jaar deel uitmaakt van het team. De vierde rijder die het team kan presenteren is Yuta Okaya. De 20-jarige coureur uit Japan reed in 2019 zijn eerste wedstrijden in de World Supersport 300 klasse en wil bij het Belgische team verder groeien in deze competitieve klasse.

  

Update seizoen 2020
Vanwege de coronacrisis is het op het moment nog onduidelijk wanneer er weer geracet kan worden. De Dorna heeft in de afgelopen maand diverse kalenderupdates naar buiten gebracht. In onderstaande afbeelding is de voorlopige kalender te zien voor het seizoen 2020. Wanneer er meer nieuws is over de kalender, zullen wij dit door middel van onze nieuwsbrief melden.

Volg MTM Kawasaki MotoPort op social media
Het MTM Kawasaki MotoPort team heeft ook twee kersverse social media pagina’s. Via de Facebook en Instagram pagina blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rond het team. Ook verschijnen er regelmatig leuke foto’s en video’s van de rijders en het team op deze pagina’s.

Voor nu wensen we een ieder veel sterkte en succes in deze lastige periode en blijf bovenal gezond! #StaySafe

Check Also

LASTIG MAAR UITEINDELIJK GOED WEEKEND VOOR MTM KAWASAKI TEAM IN MOST

LASTIG MAAR UITEINDELIJK GOED WEEKEND VOOR MTM KAWASAKI TEAM IN MOST MTM Kawasaki Team heeft …