Home => Scott Deroue

Scott Deroue

Palmares Scott Deroue

2005: Nederlands Kampioen Minibike Junior A
2007: Nederlands Kampioen Minibike Junior B
2008: Nederlands Kampioen Minibike Junior B
2009: Kampioen Molenaar NSF100 Cup
2012: 2e Red Bull MotoGP Rookes Cup
2014: Moto3 Grand Prix coureur
2015: Kampioen British Motostar
2017: 3e WK Supersport 300 met 2 zeges en 4 podiums (MTM Kawasaki MotoPort)
2018: 3e WK Supersport 300 met 1 zege en 3 podiums (MTM Kawasaki MotoPort)
2019: Vice-wereldkampioen WK Supersport 300 met 2 zeges en 6 podiums (MTM Kawasaki MotoPort)