Victor Steeman & Ruben Bijman vervolledigen samen met Yuta Okaya in 2022 de line-up voor MTM Kawasaki

Victor Steeman & Ruben Bijman vervolledigen samen met Yuta Okaya in 2022 de line-up voor MTM Kawasaki
Met trots presenteert MTM Kawasaki de nieuwe line-up van coureurs voor het seizoen 2022. Zoals we eerder al berichtten zal wereldkampioen Adrián Huertas dit jaar in het Wereldkampioenschap Supersport rijden op de Kawasaki Ninja ZX-6R. De Nederlanders Victor Steeman & Ruben Bijman zullen samen met Yuta Okaya strijden voor MTM Kawasaki op de Kawasaki Ninja 400 in het Wereldkampioenschap Supersport 300.

Victor Steeman ~ Ik ben erg blij om in 2022 bij MTM Kawasaki te mogen rijden. De sfeer in het team is erg goed. Ik kan niet wachten om de Kawasaki voor het eerst uit te proberen! Ik denk dat we veel van elkaar kunnen leren en dat we samen een erg sterk pakket kunnen vormen om weer voor de topposities te strijden! Ik ga er alles aan doen om de 3e wereld titel voor MTM Kawasaki te behalen. Nogmaals grote dank aan Kawasaki en Ludo om mij deze kans te bieden.

Victor Steeman (°2000, Zevenaar, Nederland) zal strijden voor MTM Kawasaki in 2022 in het Wereldkampioenschap Supersport 300. Een overzicht van zijn carriere:

Op 8-jarige leeftijd is Victor Steeman aan zijn racecarrière begonnen. Je zag hem op het Dutch Junior Minimoto kampioenschap racen op zijn 2-takt minibike. Dit bleef hij doen tot zijn elfde, toen is hij overgestapt naar het NSF100 kampioenschap. Later heeft hij ook meegereden in de Moriwaki cup en de Redbull rookies cup. Zo klom hij op in de racewereld tot hij in 2020 Nederlands kampioen werd in de Supersport 600. Nu gaat hij met MTM Kawasaki voor de wereldtitel strijden in de Supersport 300.
Ruben Bijman ~ Na een succesvol eerste seizoen, ben ik blij dat ik dit jaar met MTM Kawasaki aan de start kan gaan. Ik kan niet wachten tot we gaan beginnen met testen!
Ruben Bijman (°2003, Lopik, Nederland) zal strijden voor MTM Kawasaki in 2022 in het Wereldkampioenschap Supersport 300. Een overzicht van zijn carriere:

Op 9-jarige leeftijd startte Ruben Bijman zijn carrière op twee wielen. Zo begon hij in 2013 op minibikes te racen en streed zo zijn weg naar boven. In 2016 deed hij mee aan het JuniorGP Kampioenschap en werd Belgisch kampioen. Na een seizoen met Yamaha te rijden gaat de jonge Nederlander samen met MTM Kawasaki strijden in het wereldkampioenschap Supersport 300.

Yuta, die vorig jaar 5e werd in het kampioenschap, zal ook in 2022 voor MTM Kawasaki rijden

Juan Antonio Conesa Benito zal ondersteund worden door MTM in het Spaanse Kampioenschap in 2022
Ludo Van der Veken (Teammanager MTM Kawasaki) ~ 2022 wordt voor ons een jaar met een grote uitdagingen, zowel in SSP 600 als SSP 300.
In SSP 300 is de uitdaging om de derde titel binnen te halen en daarvoor hebben we talentvolle rijders in huis.
Vanuit het Team zullen we er alles aan doen om de beste Kawasaki’s en de beste ervaren mensen te leveren. Let’s go for it!

Check Also

ADRIÁN HUERTAS KOMT TERUG IN STIJL TERWIJL SUPERSPORT 300 ZIJN SEIZOEN BEGINT IN ASSEN

Het eerste Europese raceweekend zit erop voor het MTM Kawasaki Team, want Supersport-coureur Adrián Huertas …